10 d’agost del 2014

Fins al 24 d’agost es pot participar al sorteig de lloc al balcó de la Casa de la Vila per Festa Major


Un any més l'Ajuntament de Vilafranca ha organitzat el sorteig Per festa major, et convidem al balcó, una iniciativa que fa 6 anys es va posar en funcionament per oferir a 9 vilafranquins la possibilitat de gaudir dels actes més destacats de la celebració festamajorenca des del balcó de la Casa de la Vila els dies 29, 30 i 31 d'agost.

Les butlletes de participació es poden trobar al vestíbul de l'Ajuntament, on hi ha també l'urna per dipositar-les. Poden participar-hi totes aquelles persones empadronades a Vilafranca que siguin majors d'edat (18 anys) a partir del dia 29 d'agost d'enguany. Només es permet omplir una butlleta per persona, que haurà de tenir totes les dades emplenades. En el sorteig, a banda de definir les 9 persones afortunades (3 per cada dia), s'escullen 9 suplents. És requisit indispensable per poder omplir la butlleta de participació que no s'hagi estat mai regidor/a, ni administrador/a de la Festa Major, ni pregoner/a ni convidat/da al balcó en anys anteriors.

Aquestes nou persones sortiran d'un sorteig que es farà a finals d'agost abans de la Festa Major entre totes les persones que hagin emplenat una butlleta amb les seves dades. La urna es podrà trobar fins al diumenge 24 d'agost, al vestíbul de la Casa de la Vila.