24 d’abril del 2014

Un llibre d'història encara que no ho sembli: "Yo fui a EGB"

Dos amics es van proposar fa un temps obrir una pàgina de Facebook amb el nom de "Yo fui a EGB". La pàgina va anar creixent en seguidors que al llarg dels mesos han fet "M'agrada" a la pàgina i a totes i cadascuna de les publicacions, arribant-se a ser un procés col·laboratiu. Els comentaris de la comunitat a la pàgina de Facebook ha fet créixer en continguts la mateixa i també el blog. L'èxit ha estat tant aclaparador que a finals del 2013 va sortir el llibre. Porten ja onze edicions i sembla que anirà creixent. 
Pels que vem estudiar EGB, que vem créixer durant els anys 1980, aquest llibre és cabdal per evocar històries de ja fa més de 20 anys. I no tan sols nosaltres, també els nostres pares poden recordar aquells anys ja què la història nostra també és la d'ells.
Des del telèfon de rosca, a les figures de He-Man i els Màsters de l'Univers, la revista Teleindiscreta, els xiclets Boomer i les bambes Victoria, són alguns dels exemples que podeu trobar en el llibre. No us el podeu perdre!