11 d’octubre del 2011

Vilafranca ha estat designada candidata oficial a la Capital de la Cultura Catalana 2015



El període presentació de candidatures a la capitalitat 2015 finalitza el 31 d'octubre. 

L'adhesió a la candidatura vilafranquina s'ha prorrogat fins a finals d'any. Vilafranca 2015 té una gran acceptació i adhesions. Ben aviat se superaran les dues-centes adhesions de suport a la candidatura de la ciutat a ser Capital de la Cultura Catalana 2015. Tots els partits polítics presents a l'Ajuntament de Vilafranca, ajuntaments de la comarca, entitats i associacions vilafranquines i comarcals, institucions, empreses, artistes i professionals formen part del col.lectiu que expressa el seu suport a la candidatura vilafranquina. 

Per manifestar l'adhesió a Vilafranca 2015 no cal un document de suport específic, cada entitat pot expressar-lo per escrit com cregui convenient, però s'han de fer arribar al Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca. Informació i models de documents estan a disposició a la web de l'Ajuntament de Vilafranca.

L'activitat cultural a Vilafranca del Penedès és extensa en tots els sectors: les arts musicals, les arts escèniques, les arts plàstiques, les arts audiovisuals, la creació editorial i literària, el cicle festiu, la cultura tradicional i popular, noves expressions creatives, associacionisme, l'enoturisme etc. És un gran mosaic d'iniciatives culturals que fan que Vilafranca del Penedès sigui una candidata sòlida a assolir la Capital de la Cultura Catalana.