14 d’agost del 2011

Menú VINSEUM una proposta enoturística

Ja està a la venda el Menú VINSEUM, una nova proposta enoturística consistent en un pack que inclou una entrada per visitar el Museu, una copa gravada i un menú degustació especial al restaurant MerCat. El menú ha estat creat inspirat-se en l’exposició Tast de VINSEUM. El menú consisteix en un aperitiu, tres plats i unes postres. Es pot triar un vi o un cava d’entre nou referències diferents procedents dels cellers Amics d’Honor del Museu.

Menú VINSEUM es ven amb un packaging. Es tracta d’una caixa on trobareu la copa, una còpia del menú, el llistat dels vins i caves que es podran degustar al restaurant i també un carnet que, a més de ser una entrada pel VINSEUM, durant sis mesos permetrà gaudir d’avantatges a moltes altres activitats enoturístiques de la zona.

Menú VINSEUM vol ser un paquet enogastronòmic atractiu pel públic de proximitat però també pel visitant turísticque podrà arrodonir la seva visita a la ciutat de Vilafranca tot regalant-se un dinar inspirat en la cultura del vi i una visita a l’exposició permanent “Tast de VINSEUM. Què hi ha en una copa de vi?” .



Permetrà dinar o sopar al MerCat dins dels seus horaris habituals. (Dinars: de dimarts a diumenge. Sopars: de dijous a dissabte). I visitar el VINSEUM qualsevol dia de la setmana dins dels seus horaris habituals (de dimarts a dissabte de 10 a 14 i de 16 a 19h. Diumenges i festius de 10 a 14h).
La proposta té un preu de 35€ per persona.