6 de febrer del 2011

Per fi el Penedès comença a copiar La Rioja!

Les Bodegues Mas Tinell han presentat fa uns pocs dies la seva proposta de contrucció d'un enohotel. Aquesta és la nota de premsa que han emès. Enhorabona per la iniciativa. Ja calia que algú es posés les piles.
Bodegues Mastinell ha presentat aquest dimarts el seu centre de turisme enològic, que suposarà una inversió de 4 milions d' euros i que comptarà amb 2.468 metres quadrats dividits en una zona d'envelliment de barriques i producte acabat, una sala de cata, un centre de convencions i un hotel.
El centre s'ubicarà al costat de la bodega que té el grup a Vilafranca del Penedès, preveu que es posi en marxa a principis de l'estiu de 2012.
El propietàri de Mastinell, Manuel Valderrama, ha explicat que confía en que aquesta nova infraestructura "actuarà com a element dinamitzador, tant per Mastinell com del les terres del Penedès".
El nou edifici comptarà amb 2.468 metres quadrats i ha estat dissenyat pel despatx GCA arquitectes associats, a partir de materials autòctons - ceràmica, formigó i acer - i amb una única estructura que emula les formes del raïm, bombolla i ampolla.
Es divideix en tres nivells: l'inferior, on es sitúa la bodega d'envelliment i el centre de convencions amb capacitat per 160 persones, el primer amb l' accés a la recepció i l' hotel i el superior amb deu habitacions de 35 metres quadrats i una suit presidencial.
Un dels seus creadors, Lluís Escamís, ha explicat que el nou edifici no és una simple ampliació, sinó que suposa "una barreja de modernització i tradició, a la vegada que un contenidor de diferents activitats interralacionades".
Encara que el projecte es va gestionar fa sis anys, però no ha estat fins aquest passat mes de desembre quan han començat les obres.