1 de gener del 2011

Divertit i divulgador video sobre "Un dia a l'Arxiu"

La Xarxa d'Arxius Comarcals disposa d’un conjunt d’arxius arreu del territori català que tenen la missió de conservar i difondre el patrimoni documental. Fotografies, pergamins, llibres d’actes, plànols, pel·lícules i d'altres tipus de documents que testimonien la història i el present d’una comarca. Els arxius tenen la funció de conservar els documents, sense oblidar les actuacions de difusió que els han de fer accessibles per al seu ús social.
El vídeo, editat per la Generalitat de Catalunya, “Un dia a l’Arxiu” suposa l’inici d’una col·lecció de productes multimèdia que han de posar a disposició dels usuaris i, especialment, dels arxivers i docents, eines que facilitin el desenvolupament de les seves activitats. Aquest nou recurs didàctic, visualment atractiu, mostra les principals accions que es desenvolupen en un arxiu. Està adreçat a un públic d’ensenyament primari, secundari i batxillerat, tot i que és extrapolable i útil per qualsevol altre usuari.
Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.